Νέα

Nέο ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL στη Βούλα

Ένα νέο κατάστημα ΒΕΝΕΤΗ FOODHALL ξεκίνησε τη λειτουργία του στη Βούλα, στην οδό βασιλέως Παύλου 4 (έναντι Ασκληπιείου). Το νέο ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL, σε έκταση 300 τ.μ.,προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις για όλη τη μέρα, με λαχταριστές πρωινές επιλογές, πλούσιες ποικιλίες καφέ, φρέσκους χυμούς και σάντουιτς, επώνυμα γλυκά και παγωτά, σπιτικό φαγητό και πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων αρτοποιίας. Στο νέο κατάστημα,  ξεκινά κανείς απολαυστικά τη μέρα του με εκλεκτές ποικιλίες καφέ, ζεστά και δροσερά ροφήματα αλλά και ποικίλες προτάσεις για πρωινό, σε οικονομικές τιμές.  Αξίζει  επίσης κανείς να δοκιμάσει τον απολαυστικό σε άρωμα και γεύση οργανικό καφέ βιολογικής καλλιέργειας  ΒΕΝΕΤΗ. Τις επιλογές συμπληρώνει μεγάλη ποικιλία από αρτοτεχνήματα αλλά και απολαυστικά σάντουιτς από φρέσκα, αγνά υλικά και κορυφαίας ποιότητας ζύμη, για κάθε στιγμή της ημέρας. Για μεσημεριανό, διατίθεται μια πλούσια ποικιλία από πιάτα ημέρας, με βάση συνταγές της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, με την υπογραφή του σεφ Γιάννη Τζελέπη. Το νέο κατάστημα  προσφέρει  επίσης κορυφαίες δημιουργίες patisserie με την ιταλική υπογραφή CRISTIANO V, όπως αγνά παγωτά, τούρτες, παρφέ, μακαρόνε, τάρτες  και δημιουργήματα από αυθεντική, βελγική σοκολάτα. Σήμερα η ΒΕΝΕΤΗΣ αριθμεί  85 συνολικά καταστήματα,  εκ των  οποίων 5 είναι ΒΕΝΕΤΗ 1948, 46 ΒΕΝΕΤΗ FOODHALL και τα υπόλοιπα τα κλασικά καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ.   Λίγα λόγια για την εταιρία ΒΕΝΕΤΗ H εταιρία ΒΕΝΕΤΗ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1948, όταν στην Kηφισιά άνοιξε τις πόρτες του ο πρώτος Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ. Έκτοτε η εταιρία διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στο χώρο της παρασκευής και διάθεσης προϊόντων άρτου και ζαχαροπλαστικής, με απόλυτη προσήλωση στην παράδοση, την ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη. Σήμερα, μετά από 68 χρόνια σταθερής παρουσίας και συνεχούς ανάπτυξης, η ΒΕΝΕΤΗ δραστηριοποιείται σε κλειστές και ανοιχτές αγορές έχοντας αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων διάθεσης προϊόντων άρτου, γλυκισμάτων και κάθε είδους προϊόντων αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και άλλων σχετικών ειδών.

Νέο ΒΕΝΕΤΗ 1948 στο Μαρούσι !!!

Το πέμπτο κατάστημα ΒΕΝΕΤΗ 1948 άνοιξε τις πόρτες του επί της Κηφισίας ( έναντι Μεγάρου ΟΤΕ) Ένα premium κατάστημα ΒΕΝΕΤΗ 1948 ξεκίνησε τη λειτουργία του στο Μαρούσι, στην οδό Κηφισίας 64 και Πρεμετής, στο κτήριο β του εμπορικού κέντρου Polis (έναντι Mεγάρου ΟΤΕ).Το νέο ΒΕΝΕΤΗ 1948, σε έκταση 500 τ.μ.,προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις για όλη τη μέρα, με λαχταριστές πρωινές επιλογές, πλούσιες ποικιλίες καφέ, φρέσκους χυμούς και σάντουιτς, επώνυμα γλυκά και παγωτά, σπιτικό φαγητό και πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων αρτοποιίας. Το νέο ΒΕΝΕΤΗ 1948 στο Μαρούσι, αποτελεί το πέμπτο κατά σειρά κατάστημα των premium καταστημάτων ΒΕΝΕΤΗ 1948, με πρώτο το ΒΕΝΕΤΗ 1948 στο εμβληματικό κτίριο του ΝΕΟΝ- ένα από τα μεγαλύτερα αρτοποιεία στην Ευρώπη- δύο ΒΕΝΕΤΗ 1948 στην Κηφισιά- στις οδούς Τατοϊου 110 και Λεωφόρος Κηφισίας 320- και ένα στη Μύκονο. Στο νέο κατάστημα, ξεκινά κανείς απολαυστικά τη μέρα του με εκλεκτές ποικιλίες καφέ, ζεστά και δροσερά ροφήματα αλλά και ποικίλες προτάσεις για πρωινό, σε οικονομικές τιμές. Αξίζει επίσης κανείς να δοκιμάσει τον απολαυστικό σε άρωμα και γεύση οργανικό καφέ βιολογικής καλλιέργειας ΒΕΝΕΤΗ. Τις επιλογές συμπληρώνει μεγάλη ποικιλία από αρτοτεχνήματα αλλά και απολαυστικά σάντουιτς από φρέσκα, αγνά υλικά και κορυφαίας ποιότητας ζύμη, για κάθε στιγμή της ημέρας. ‘Όπως σε κάθε ΒΕΝΕΤΗ 1948, τις εντυπώσεις κερδίζει η μεγάλη ποικιλία άρτων, από κάθε περιοχή της Ελλάδας και της Ευρώπης, όπως χωριάτικοι-ελληνικοί, μοναστηριακοί βυζαντινοί, γενοβέζικοι, pavè και βιεννέζικοι. Εδώ επίσης βρίσκει κανείς τους δροσερούς, ολόφρεσκους χυμούς και smoothies φρούτων GREEN για κάθε γευστική προτίμηση: smoothies φρούτα, smoothies γρανίτες και smoothies σοκολάτα και φρούτα. Προτάσεις με υψηλή διατροφική αξία που προσφέρουν βιταμίνες και ενέργεια. Για μεσημεριανό, διατίθεται μια πλούσια ποικιλία από πιάτα ημέρας, με βάση συνταγές της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, με την υπογραφή του σεφ Γιάννη Τζελέπη. Το νέο κατάστημα προσφέρει επίσης κορυφαίες δημιουργίες patisserie με την ιταλική υπογραφή CRISTIANO V, όπως αγνά παγωτά, τούρτες, παρφέ, μακαρόνε, τάρτες και δημιουργήματα από αυθεντική, βελγική σοκολάτα. Λίγα λόγια για την εταιρία ΒΕΝΕΤΗ, η εταιρία ΒΕΝΕΤΗ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1948, όταν στην Kηφισιά άνοιξε τις πόρτες του ο πρώτος Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ. Έκτοτε η εταιρία διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στο χώρο της παρασκευής και διάθεσης προϊόντων άρτου και ζαχαροπλαστικής, με απόλυτη προσήλωση στην παράδοση, την ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη. Σήμερα, μετά από 68 χρόνια σταθερής παρουσίας και συνεχούς ανάπτυξης, η ΒΕΝΕΤΗ δραστηριοποιείται σε κλειστές και ανοιχτές αγορές έχοντας αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων διάθεσης προϊόντων άρτου, γλυκισμάτων και κάθε είδους προϊόντων αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και άλλων σχετικών ειδών.

Oλοκληρώθηκε σήμερα η προσφορά δωρεάν ψωμιού

Oλοκληρώθηκε σήμερα η προσφορά δωρεάν ψωμιού σε συνταξιούχους, άνεργους, πολύτεκνους και άπορους από τα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ     Συνολικά προσφέρθηκαν 194.000 φρατζόλες  194.000 φρατζόλες προσφέρθηκαν συνολικά από το ΦΟΥΡΝΟ ΒΕΝΕΤΗ σε  συνταξιούχους, άνεργους, πολύτεκνους και άπορους μέχρι σήμερα. Η πρωτοβουλία  της δωρεάν προσφοράς ψωμιού που έλαβε η εταιρεία θέλοντας να στηρίξει την ελληνική οικογένεια στη  δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία,  ολοκληρώθηκε σήμερα με την επαναλειτουργία των τραπεζών.   Τα είδη ψωμιού που προσφέρθηκαν δωρεάν ήταν η Φρατζόλα Πολυτελείας, το Χωριάτικο Χειροποίητο, η Φρατζόλα Πετρόμυλου και το Χωριάτικο με σουσάμι. Τα ψωμιά  προσφέρονταν όλη μέρα, από όλα τα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ.   Σύντομα η εταιρεία θα ανακοινώσει  νέες ενέργειες με στόχο την υποστήριξη των άπορων συνανθρώπων μας ενώ ισχύει ότι τα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ, καθημερινά μετά τις 22.00, προσφέρουν δωρεάν τα προϊόντα ημέρας που έχουν περισσέψει σε όσους έχουν ανάγκη.

Επιστολή της εταιρείας ΒΕΝΕΤΗ στον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα

Eπιστολή της εταιρείας ΒΕΝΕΤΗ στον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα με αίτημα την υπαγωγή των μη σερβιριζόμενων προϊόντων φούρνου-αρτοποιίας (κατηγορία μη προβλεπόμενη από τους εταίρους)  σε συντελεστή ΦΠΑ 13%   Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα αποστέλλει η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ με αίτημα τα μη σερβιριζόμενα προϊόντα φούρνου-αρτοποιίας, (π.χ. κουλούρια, αρτοσκευάσματα , αρτοπαρασκευάσματα, αρτοζαχαροπλαστική, πίτες, σνακς κ.ά) να υπαχθούν σε ΦΠΑ 13% και όχι 23%, καθώς δεν υπάρχει γι’ αυτά πρόβλεψη στην πρόσφατη συμφωνία ούτε δέσμευση απέναντι στους Ευρωπαίους εταίρους. ‘Όπως αναφέρει η επιστολή:   «Κύριε Πρωθυπουργέ       Οι όροι «restaurant» και «catering» στην Ευρώπη αναφέρονται σε σερβιριζόμενο φαγητό, δηλαδή στην παροχή υπηρεσιών προς τον πελάτη ταυτόχρονα με την προσφορά του προϊόντος, με άλλα λόγια στο ενιαίο και αδιαίρετο σύνολο «υπηρεσίες και προϊόν μαζί». Ως προς αυτή και μόνο την κατηγορία έχετε δεσμευτεί στους εταίρους να υπαχθεί σε ΦΠΑ 23% (δηλαδή 70% άνω του σημερινού 13%).
    Το ψωμί έχετε δεσμευτεί στους εταίρους να υπαχθεί σε ΦΠΑ 13%.
    Όμως, δεν έχετε δεσμευτεί στους εταίρους για μια σειρά προϊόντων φούρνου -αρτοποιίας, π.χ. κουλούρια, αρτοσκευάσματα (σφολιατοειδή κλπ), αρτοπαρασκευάσματα, αρτοζαχαροπλαστική, πίτες, σνακς, δηλαδή προϊόντα που πωλούνται αυτοτελώς  για κατανάλωση εκτός καταστήματος, χωρίς την παροχή καμίας απολύτως υπηρεσίας (service ή catering) εκ μέρους του πωλητή. Τα προϊόντα αυτά δεν περιλαμβάνουν καμία υπηρεσία εστίασης και απευθύνονται κυρίως στους οικονομικά ασθενέστερους καταναλωτές, οι οποίοι τα αγοράζουν είτε ως κύριο και μοναδικό τους γεύμα είτε ως συνοδευτικό του γεύματός τους,  κυρίως γιατί πρόκειται για φθηνά προϊόντα. Σας δίνεται  λοιπόν η δυνατότητα, να κατατάξετε τα προϊόντα αυτά σε ΦΠΑ 13%, διότι δεν υπάρχουν στη γκάμα των Ευρωπαίων συνομιλητών σας και δεν σας ζητήθηκε από αυτούς να τα υπαγάγετε στο ποσοστό ΦΠΑ 23%. Αντίθετα, είναι παραδοσιακά προϊόντα του ελληνικού φούρνου και αφορούν το βασικό ή το συμπληρωματικό γεύμα των ελλήνων φτωχών καταναλωτών. Με αυτό τον τρόπο θα διαχωριστούν δίκαια οι όροι «restaurant» και «catering» (αμιγείς υπηρεσίες εστίασης) από τα προϊόντα του ελληνικού φούρνου.   ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΜΗ ΣΕΡΒΙΡΙΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΟΥ ΝΑ ΥΠΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΦΠΑ 13%.   Ο φτωχοποιημένος  έλληνας καταναλωτής είναι ο πιο αδύναμος  και ταυτόχρονα ο βαρύτερα φορολογούμενος καταναλωτής της Ευρώπης. Η επιβολή νέων φόρων σε είδη βασικής ανάγκης επιδεινώνει την ανθρωπιστική κρίση και μειώνει περαιτέρω τις θέσεις εργασίας.»

TV Spot